Doorgaan naar inhoud

FAQ

Hoe werkt de elektrische tandenborstel?

Met 1 druk op de knop zet je de tandenborstel aan. Met dezelfde knop kun je hem in verschillende standen zetten: clean, white, polish, sensitive en massage. Iedere poetsbeurt duurt 2 minuten. Na 30 seconden stopt de motor even, zodat je de borstel kunt verplaatsen. Zo geef je ieder gebitsdeel evenveel aandacht. Na 2 minuten gaat de motor automatisch uit.

Hoe werkt het opladen?

Doe de stekker van de lader in het stopcontact en zet de elektrische tandenborstel erin. Na een paar uur is hij weer helemaal vol. Tip: wil je dat de accu extra lang meegaat? Zorg er dan voor dat de batterij niet helemaal leeg raakt.

Hoelang gaat de accu mee?

180 uur. Dit komt neer op 45 dagen. Je kunt de tandenborstel dus gerust meenemen op een reis van 2 tot 3 weken, zonder dat je een stroompunt nodig hebt.

Hoelang is de levertijd?

De levertijd is maximaal 3 werkdagen. We hebben genoeg elektrische tandenborstels en opzetstukken op voorraad.

Kan ik de tandenborstel onder de douche gebruiken?

De tandenborstel heeft een IPX7 label, hij is bestand tegen incidentele blootstelling aan water tot 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Hij is geschikt voor de douche. De laad unit kan niet in de douche

Wat moet ik doen met een gebruikt opzetstuk?

Een gebruikt opzetstuk kun je gewoon in de prullenmand gooien.

Kan ik de opzetstukken ook gebruiken voor een andere elektrische tandenborstel?

Nee dat is niet mogelijk. Ze zijn alleen geschikt voor de tandenborstel van Pütz.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt 2 jaar garantie. Is er binnen 2 jaar na aanschaf iets mis met de tandenborstel? Dan sturen we je een nieuwe op. Neem wel in acht dat schade veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik niet onder garantie vallen. Ook valschade zal niet onder garantie verholpen kunnen worden. Mocht er iets niet onder garantie vallen, dan hebben nog aanzienlijke kortingen! zie de loyale klantenkortingen FAQ.

Wat moet ik doen als mijn tandenborstel het uiteindelijk niet meer doet?

Een gebruikte tandenborstel mag je bij een recycle punt bij kleine elektrische apparaten inleveren zodat de grondstoffen hergebruikt worden, wij zullen dit ook altijd doen met alle apparaten die wij niet meer kunnen repareren

Wat is loyale klantkorting?

Je krijgt twee jaar garantie. Is er na dat jaar iets mis met je tandenborstel dan geven we je ,zonder vragen te stellen, levenslang minimaal 20% korting op een nieuwe tandenborstel! Omdat we je vertrouwen waarderen die je aan ons gegeven hebt!

Gaat je tandenborstel kapot door iets wat niet gedekt is door de garantievoorwaarden? zoals valschade. Dan mag je gedurende  eerste 2 jaar met €20 korting een nieuwe kopen. 

Zo ben je als klant van Pütz je leven lang verzekert van een goede tandenborstel voor weinig!

Waar geldt de gratis verzending?

De gratis verzending geldt in Nederland, buiten Nederland is er een opslag voor verzending

Hoe lang bestaat Pütz?

Pütz maakt al schonere tanden sinds 2019