Doorgaan naar inhoud

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten? Stel ze vooral. We reageren doorgaans binnen een dag en beantwoorden je vragen graag. Je kunt ons bereiken per e-mail: klantenservice@putznu.nl, het contactformulier, Instagram en Facebook.

Klachten afhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

Klantenservice@putznu.nl

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Neem wel in acht dat schade veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik niet onder garantie vallen. Ook valschade zal niet onder garantie verholpen kunnen worden

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Verzendkosten

Binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Laat u het bezorgen buiten Nederland dan zal dit in het bestelproces aangegeven worden wat de additionele kosten zullen zijn, dit kan verschillend zijn per land.

Retouren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.