Doorgaan naar inhoud

Welkom bij Pütz

Pütz heeft een missie: elektrisch poetsen bereikbaar maken voor iedereen. De meeste elektrische tandenborstels zijn óf te duur in aanschaf óf goedkoop en snel kapot. Ook het vervangen van opzetborstels is duur. Dat kan veel beter, vinden wij! Daarom zijn we met Pütz begonnen. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om goed te poetsen.

Hoge kwaliteit voor de helft van de prijs!

De elektrische tandenborstel is al goed doorontwikkeld. Daarom hoeft een goede elektrische tandenborstel echt geen € 100 meer te kosten. Toch heeft het ruim een jaar gekost om een fabrikant te vinden die voor een faire prijs een goede tandenborstel kan leveren met daarbij kwalitatief goede opzetborstels. Ondertussen poetsen we zelf al anderhalf jaar tot volle tevredenheid met de demo-modellen.

Pütz is blij dit ook aan het grote publiek door te kunnen geven. Daarom hebben we deze webshop opgezet. Ons product bestaat uit een kwalitatief goede tandenborstel, inclusief opzetborstels voor ruim de helft van de prijs in vergelijking met bekende merken.

Waarom elektrisch poetsen?

Met een handtandenborstel poetsen is een optie, maar het is wetenschappelijk bewezen dat elektrisch poetsen beter is voor je mondgezondheid. Met één poetsbeurt maakt de elektrische tandenborstel net zoveel bewegingen als je met een handtandenborstel kunt maken in een maand. Je haalt dus veel meer tandplak weg en je hebt minder kans op tandsteen. Ook kunnen bacteriën zich minder snel aanhechten en verspreiden, wat niet alleen goed is voor je gebit maar voor de gezondheid van je hele lijf.

Volg de seizoenen

Vanwege het feit dat je een tandenborstel om de paar maanden moet vervangen, hebben we een mooi concept opgezet: seizoensborstels. Te herkennen aan kleine seizoenslogo’s. Elk kwartaal vervang je je opzetborstel voor een nieuwe. Dit biedt preventie tegen tandbederf en bespaart aanzienlijk op je tandartskosten. Uiteindelijk een positieve spiraal!

De eigenschappen van Pütz

Onze tandenborstels zien er niet alleen heel vrolijk uit met hun fluorgele kleur, maar zijn ook van uiterst hoge kwaliteit. Zo heeft de accu een lange levensduur en gaat na 1 keer laden wel 180 uur mee. Ook heeft de tandenborstel 5 verschillende standen: white, polish, clean, sensitive en massage. Je poetst dus op de manier die jij prettig vindt en op dat moment nodig hebt.

De fabriek

Onze tandenborstels worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd zonder tussenpersonen. Uitgerust met eigen R&D levert deze fabriek geavanceerde mondverzorgingsproducten aan grote concerns in de hele wereld. Ze voldoet aan relevante keurmerken zoals het CE keurmerk voor Europese elektronica (en ETL, FDA voor Noord-Amerika). Daarnaast is ze RoHS Compliant. Dat keurmerk heeft als doel de milieu-impact van schadelijke stoffen in de elektronica te verminderen. Bovendien biedt ze een ontzettende sterke dienstverlening en wij versterken dit graag naar jou toe!

Review achterlaten?

Wij vinden het belangrijk rechtstreeks contact met je te hebben. Schroom niet om een review in te vullen en ons jouw mening te geven. Ook vragen kun je gerust stellen. We beantwoorden ze met plezier en geven graag advies. Jij bent de reden van ons bestaan!

Review plaatsen