Welkom bij Pütz

Wij vinden rechtstreeks contact met je belangrijk, schroom niet om een review in te vullen of ons jouw mening te geven. Jij bent de reden van ons bestaan!


Goed poetsen voor iedereen

Omdat ik mij afvroeg waarom goede tandenborstels altijd zo duur moeten zijn in aanschaf en bij de vervanging van opzetborstels ben ik begonnen met Pütz. Met een handtandenborstel poetsen is een optie, maar elektrisch poetsen is beter en zou bereikbaar moeten zijn voor iedereen.
 
De elektrische tandenborstel is al goed doorontwikkeld. Een goede elektrische tandenborstel hoeft echt geen 100 euro meer te kosten. Toch heeft het ruim een jaar gekost om een fabrikant te vinden die voor een faire prijs een goede tandenborstel kan leveren met daarbij kwalitatief goede opzetborstels. Ondertussen poets ik zelf al anderhalf jaar tot volle tevredenheid met de demo modellen.
 
Pütz is blij dit ook aan het grote publiek door te kunnen geven. Een kwalitatief goede tandenborstel met daarbij opzetborstels voor ruim de helft van de prijs in vergelijking met bekende merken.
 
Elk kwartaal je opzetborstels vervangen behoort dan tot de mogelijkheden, biedt preventie van tandbederf en bespaart op je tandartskosten. Uiteindelijk een positieve spiraal!

De fabriek

Onze tandenborstels worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd zonder tussenpersonen. Uitgerust met eigen R&D levert deze fabriek geavanceerde mondverzorgingsproducten aan grote concerns in de gehele wereld. Zij voldoet aan relevante keurmerken zoals een CE keurmerk voor Europese elektronica (en ETL, FDA voor Noord-Amerika) daarnaast is zij Rohs compliant (dat is een keurmerk met als doel de milieu impact van schadelijke stoffen in de elektronica te verminderen). Zij biedt een ontzettende sterke dienstverlening en wij versterken dit graag naar jou toe!


Contact

E-mail: Klantenservice@putznu.nl

Je kan ons ook contacten via Facebook of Instagram.

Kvk: 70958688

BTW nummer: NL002157744B68