Doorgaan naar inhoud
Pütz professionals

Hallo, wij zijn Pütz

We bedenken simpele, nieuwe manieren om goede tandverzorging bereikbaar te maken voor iedereen.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij vinden dat een gezond gebit en tandvlees belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Maar niet iedereen vervangt altijd op tijd zijn opzetborstels of gaat frequent naar de tandarts. Met Pütz proberen we hier op eenvoudige, betaalbare wijze wat aan te doen.

Vier seizoenen zijn vier opzetborstels

Om het zo makkelijk en betaalbaar mogelijk te maken hebben we een concept ontwikkeld: ‘Poets met de seizoenen mee’. Het is bekend dat opzetborstels elke 3 maanden vervangen moeten worden. Met behulp van de seizoenslogo's is het voor de gebruiker heel makkelijk om te zien of de opzetborstel nog de beste kwaliteit en hygiëne heeft. Dankzij deze eenvoudige methode besparen we kosten: we hoeven immers geen apps te ontwikkelen of chemisch de borstels aan te passen.

Poetsplezier voor het hele gezin

We leveren ook grotere Pützpakketten. Deze pakketten bevatten wel 16 opzetstukken. Ideaal voor patiënten met een groot gezin. En dankzij de vrolijke, fluorgele kleur is poetsen niet zomaar een dagelijks ritueel, het is een vrolijk moment op de dag. Wie wordt er niet blij van een mooie knalkleur in de badkamer?

Ons product

De producteigenschappen van het Pützpakket zijn:

  • Goede elektrische tandenborstel voor slechts € 54,95
  • 3 verschillende poetsstanden: Soft, normal en polish
  • 2-minutentimer met 30 seconden interval
  • Zachte borstelharen van Dupont nylon
  • Sonische technologie: een betrouwbare, doorontwikkelde techniek
  • Langste batterijduur in Nederland: 45 dagen poetsen zonder op te laden
  • 2 opzetborstels bijgeleverd
  • Dompeldicht: waterresistentie van IPX 7
Bekijk product

Flyers: informeer je patiënten

Wil je helpen de missie van Pütz waar te maken? En goede, betaalbare tandverzorging realiseren voor iedereen? Dan bezorgen we je graag flyers, zodat je deze beschikbaar kan stellen aan je patiënten. Eventuele acties worden daarin meegenomen.