Doorgaan naar inhoud
Hoelang gaan elektrische tandenborstels mee?

Hoelang gaan elektrische tandenborstels mee?

Sommige mensen twijfelen over de aankoop van een elektrische tandenborstel omdat ze niet weten hoelang de batterij meegaat. Ze denken dat de batterij snel leeg is, en het toestel elke dag moet opladen. Dat is gelukkig niet waar.

Batterijduur van 180 minuten

Onze Pütz tandenborstels hebben een ingebouwde accu die tot 180 minuten meegaat. Als we dit delen door de tijd voor een gemiddelde poetsbeurt, kan je wel 45 dagen zonder opladen!

Je kan je elektrische tandenborstel dus gerust meenemen op vakantie, of je nu een hotel boekte in een exotisch land of gaat wildkamperen in Scandinavië. Je hoeft geen schrik te hebben om zonder stroom te vallen.

Razendsnel opladen

Op de zeldzame momenten dat de accu van je elektrische tandenborstel toch leeg is, zal je blij zijn met het extra sterke laadstation. Opladen gaat zo veel sneller. Ettelijke uren wachten om opnieuw elektrisch te poetsen is dus verleden tijd.

Waarom een accu?

Sommige elektrische tandenborstels hebben losse, verwisselbare batterijen. Wij kiezen bewust voor een ingebouwde accu. Op die manier sparen we heel wat afval uit. Moeder Natuur zal je dankbaar zijn!

Vorig artikel Tanden poetsen zonder tandpasta
Volgend artikel Kan je te lang tandenpoetsen?